top of page

Exempel på uppdrag

En handbok för chefer, skyddsombud och andra arbetsmiljöintresserade. Ger kunskap och praktiska tips. En av Prevents bästsäljare. 

OSA golv.jpg
Glimten.png

Bok om organisatorisk
och social arbetsmiljö

"Glimten" är det kommunala bostadsbolaget SigtunaHems tidning för hyresgäster. Fyra gånger per år delas den ut till 4700 lägenheter. Innehåller bra-att-veta-information och reportage.

Glimten - SigtunaHems tidning för hyresgäster

Grävande_SO.png

Arbetsliv är Sveriges största arbetsmiljötidning och når nästan 140 000 chefer, skyddsombud och arbetsmiljöintresserade.

Svenskt Näringsliv diskuterar aktuella arbetsmiljöfrågor i en serie rapporter riktade till politiker, företag och arbetsmiljöaktörer. Rapporterna har berört dödsolyckor i arbetslivet, psykisk ohälsa, företagshälsovård och roller i arbetsmiljöarbetet. 

Debattrapporter om arbetsmiljö

Artiklar för tidningen Arbetsliv

SN.jpg

Handbok mot kränkningar på arbetsplatsen

Vad är ok att säga och göra på arbetsplatsen? Vad förebygger kränkningar? Prevent har tagit fram en praktiskt inriktad handbok som ger chefer, medarbetare och skyddsombud konkreta tips på hur det är möjligt att förebygga och hantera kränkande särbehandling, trakasserier och mobbning.

Folder om trakasserier för hälso- och sjukvården

SLL.png

Stockholms läns landsting har tagit fram en folder och en kunskapsöversikt om hur trakasserier på arbetsplatser kan förebyggas. 

KS.jpg
Vill du ha fler exempel? 
bottom of page